SEBAJ, ahol az álomgyár működik || Hivatalos Magyar Honlap
Friss és ropogós

 

Figyelem! Az oldalon sok a yaoi, avagy a fiú x fiú tartalom. A honlap a privát szerepjátékunkra épül, amely főként ezzel a témával foglalkozik. Ha nem szereted, légy óvatos!

 
Navigáció
 
A SEBAJ világa
 
A Randi világa
 
A Kabuki-színház
 
TársalGo!

Ketten vagyunk!
Saca & Dóri

 
 

 
Talom

  • Hizumi halála
  • TodLexy
  • Haley & Sam (Ry & Cordelia)
  • Lucy, Dorian megnő

Új játékok:

  • holtak
  • utaite
  • bűnbanda
  • Sherlock
  • szuperképességes
 
A világunk kapuja
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
SzámláLó
Indulás: 2009-09-06
 
A SEBAJ alaptörténete

Sebaj: Sarah és Elliot szerelme olyan, mintha csak egy mesekönyvből téptünk volna ki egy lapot. Elliot felszabadítja Sarah rejtett és kevésbé rejtett érzéseit, egymás mellé szoknak, együtt buszoznak haza, átjárnak egymáshoz tanulni, és szép lassan egymásba szeretnek. Sarah 110%-os fordulatot vesz, és kezdi elhanyagolni arisztokrata kötelességeit, ami persze édesapjának nincs ínyére...

Hosszan:

A történet Anglia egy félreeső kisvárosában, Halifax-ben játszódik, s annak gimnáziumában kezdődik egy vidékről érkezett fiú és egy felsőbb körökből származó lány találkozásával.
Sarah és Elliot szerelme olyan, mintha csak egy mesekönyvből téptünk volna ki egy lapot. Elliot felszabadítja Sarah rejtett és kevésbé rejtett érzéseit, egymás mellé szoknak, együtt buszoznak haza, átjárnak egymáshoz tanulni, és szép lassan egymásba szeretnek. Sarah 110%-os fordulatot vesz, és kezdi elhanyagolni arisztokrata kötelességeit, ami persze édesapjának nincs ínyére, de csak messziről figyeli lányát és új barátját.
Aztán folytatódik egy fekete hajú, zöld szemű, utcán tébláboló rosszfiú megjelenésével, akiről kiderül, hogy nem is olyan rosszfiú, sőt, nem is annyira utcán tébláboló. Találkozik egy vörös hajú, barnaszemű lánnyal, aki szelíd, mint egy galamb.
Billy első fellépése elég fenyegető jeleket hozott magával. Haverjaival járta az utcát, ételt lopott, lányokat szekált, egészen, amíg Sarah-val össze nem futott. A lánnyal való kapcsolata legjobb barátsággá nőtte ki magát, és ekkor ütközik (szó szerint) a képbe Amber. A lány tartózkodó stílusa felkelti az érdeklődését, és kíváncsiságát is magával ragadja. Kapcsolatuk egyhamar szerelembe fordul át.
Ekkor jön be a képbe egy másik fekete hajú, zöld szemű, nem utcán, de felsőbb körökben tébláboló rosszfiú, aki szintén nem annyira rosszfiú, sőt. Ő Kevin, akiről kiderül, hogy Billy öccse, s egy ország által ismert családneve nem csak az övé, hanem a fiúé is. Kevin először rosszallón fogadja a hírt, de hamar hozzászokik a tudathoz; mégsincs egyedül. Kapcsolatuk igencsak tanulmányozásra méltó. Kevin az a fajta, aki mindent rögtön kimond, ami az eszébe jut, és hamar kihozható a sodrából, a nyelvét alaposan felvágták és megfűszerezték, és ritkán látni mosolygás közben. Billy pedig maga a Nyugalom szigete - mérleg lévén. Kerüli a konfliktusokat, megválogatja a szavait mindig, és nehéz feldühíteni. A nyelve neki is éles, de Kevinnel szemben szinte sosem használja.
Természetesen, mindenkire rátalál a szerelem, így Kevin sem kivétel ezalól. Lily Takemoto, barna hajjal és barna szemmel azt a nemes megtiszteltetést tudhatja maga mögött, hogy Kevin osztálytársa és -egyenlőre még elég bizonytalan- szerelme.
Természetesen jön egy barnahajú, kék szemű tényleg utcán tébláboló rosszfiú, akiről nem derül ki semmi. Mindössze annyit sikerül róla megtudni, hogy Billy esküdt ősellensége.
Egy másik ágon pedig figyelemmel kísérhetünk egy újabb, de idősebb generációt egy vöröshajú, kékszemű nő, és egy lilahajú, sárgaszemű férfi kalauzolásával, akik ki nem állhatják egymást, de közben mégis szerelmesek.
Egy véletlen baleset folytán egy költöztetési hivatal két különböző embert egy lakásba terel össze.
A 22 éves Andrea Farah (alias Andy) Amber közeltávoli rokona. Újságíró, de minden álma, hogy kiadhassa könyvét, amit illetően hatalmas harcokat kell vívnia a kiadójával. Nem húsevő.
Andrew Grant (alias Andy), 23 éves számítástechnikusnak nincsenek közeli rokonai. Dohányzik, és sörözik, mindkettőt napi több dobozzal.
Mikor összezárják őket egy lakásba, mindent megtesznek annak érdekében, hogy a másik felet kitúrják. Az sem érdekli őket, ha gonosz, megalázó vagy éppen bűzzel járó módszert kell alkalmazniuk.

És mikor már senki nem ért semmit, beleártjuk magunkat a felmenők múltjába.

Veronica és Sirius Gwide (Billy és Kevin vérszerinti szülei) gyermekkori jóbarátok voltak. Aztán, ahogy ez felsőbb körökben lenni szokott, összeházasítják őket, apelláta nélkül. Nem mintha sokat tiltakoztak volna, hiszen szerették egymást.
Vera olyan volt, mint a modern kor Sissy-je. Szófogadatlan, szabad szellemű, csíntalan, ahol tudta, megnehezítette nevelői vagy éppen szülei dolgát.
Sirius ezzel szemben szófogadó, könnyen kezelhető személyiség volt. Többnyire, ha azt mondták neki valamire, hogy ez most így lesz, elfogadta, hogy ez most így lesz.
Miután Veronica világra hozta mind a két fiát, úgy határozott, hogy Sirius-szal együtt elszöknek ebből a rémálomból, és új életet kezdenek valahol egy kis faluban, hogy a fiainak ne úgy kelljen felnőnie, ahogy neki vagy Siriusnak kellett. A sors rossz társ, de jó játékos; aznap este, mikor autóba ültek a két fiúval, autóbaleset érte őket. Egy szembejövő kamion hibája volt. A két kisfiú kivételével senki sem maradt életben.
 


Történetünk valahonnét innen indul, s ágazik ezer felé, beleveszve az élet zűrös hétköznapjaiba. Nézz jól körbe a világban! Talán egyikük épp egy táskával a vállán elviharzik majd melletted..

 
Mi vagyunk - máshol

Zetsubou no Kangoku, avagy a SEBAJ egyik spin-off játéka, ami két összeérő szál életét követi figyelemmel: az egyik egy akitai börtön, a másik pedig a Dangan ronpán alapuló, gyilkos játék körül forog. Érdekel? Nézz be!

Ao no Oukoku, avagy a SEBAJ egy alternatív szála, ami a vocaloid bandát gyökerestől áthelyezi egy általunk kitalált, középkori fantasy világba. A jól ismert vocaloidok mellett felbukkan számtalan új szereplő is.

Yukiguni, avagy az egyik leányoldalunk, mely egy teljesen különálló szálnak ad otthont. Wakkanai prefektúrában nem csak az idő zord, hanem az emberek többsége is. Vajon mi képes felolvasztani egy jéggé dermedt szívet?

Kiku no kaori leányoldalunk egy olyan Japánba kalauzol el bennünket, ahol az utolsó szamurájok egyetlen faluba tömörülnek össze, mert a császári hatalom felszámolja a földesurak hatalmát. De a krizantém illatát messzire viszi a szél...

Tamashii no kagayaki leányoldalunk egy reál alapoktól elrugaszkodott fantasy világba kalauzol el bennünket, ahol a holt lelkek kapnak egy második esélyt, hogy mestereik kezében fegyverként megóvják a világot a korcs lelkektől. 

Galéria, avagy egyetlen kattintással eljuthatsz az oldal képgalériájához, ahol a (főként) Saca és Dóri által készített, sebajos rajzokat tekintheted meg a Sebaj Gportal egy aloldalán.

 
Bradford katonai tábor
 
Senpai-ok
 
Ti vagytok

TI VAGYTOK
Barátok, partnerek, cserék

● bárkit kiteszünk
● leveszünk, ha lekerültünk
IKONRA VÁR: TakaaChan

SZABAD IKONOK: - 

 

Saca és Dóri szerepjátékos oldala.
Minden jog fenttartva (C) 2009-2016.


Alicia Vikander - A legbiztosabb magyar forrásod az Oscar-díjas színésznõrõl! Képek, cikkek, hírek, minden egy helyen!    *****    -----Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Design!----    *****    Nem lehet saját lovad? Nevelj virtuálisan ITT! Nevelj, versenyezz, licitálj szebbnél szebb lovakra!    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG -A LEGINFORMÁLTABB ÉS LEGTARTALMASABB MAGYAR HONLAP AZ ÉNEKESNÕRÕL - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! Azaz... Hol a sapkája??? Ó jaj! Most mi lesz? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Ha te is szereted az Arrow sikersorozat elbûvölõ házaspárját látogass el az ország egyetlen Olicity rajongói oldalára!    *****    Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony    *****    VIDEOJÁTÉK HONLAP! Retro játékoktól, a legújabbakig! Friss újdonság: Call of Duty: WWII és WoW: Battle for Azeroth!    *****    Kapható a VÖRÖS HÓ címû regény. Kaland és rejtély az örök fagy birodalmában. VÖRÖS HÓ. Részletek a weboldalon!    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! De hova lett a sapkája??? Ó jaj! Elmarad a Mikulás-nap??? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Legfrissebb videojátékok, fõleg Warcraft és FPS játék hírek! Blog, Airsoft, Tech! Kattints ide!    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok    *****    Hová bújnak a virágmanók, ha elered az õszi esõ? Nem találjátok ki? Nyuszi mama majd elárulja! Gyertek a Mesetárba!    *****    Nálam nincsenek AKCIÓK, minden elemzés BECSÜLET KASSZÁS, az oktatás pedig INGYENES! Keress oldalamon!    *****    Bavaria 42 2018ban is várunk szeretettel mindenkit egy felejthetetlen tengeri vitorlás túrára! Vitorlás tudás nem szükséges!! Bavaria 42    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - HA ELSÕKÉZBÕL SZERETNÉL INFORMÁLÓDNI, AKKOR ITT A HELYED - LEGFRISEBB HÍREK, KÉPEK, CIKKEK!    *****    Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints