SEBAJ, ahol az álomgyár működik || Hivatalos Magyar Honlap
A világunk kapuja
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
SzámláLó
Indulás: 2009-09-06
 
AMV-k

Kattints a címre, és eljutsz a videó youtube-os oldalára!

     Harmadik Rajzverseny Előzetese
Dóri. Vegyes. Promóciós videó. Az ötödik rajzversenyünkre készítettem, hogy ezzel is reklámozzam a jelentkezést, és egy kicsit megadjam a módját a verseny megnyitásának. A zenét nagyon sokáig tartott kiválasztani és megvágni, míg végül ilyen lett. Szerintem egész jó, a célját legalábbis megszolgálja. A nézettsége elég magas a többihez képeest, talán a hirdetésnek köszönhetően :)

     Hárman párban
Dóri. Vegyes. Szülinapra.
Sacám 20. szülinapjára akartam valami naggyal készülni, ellenben a videó technikai része olyan sok időmet elvette, hogy mire feleszméltem, eljött a bűvös nap és én nem lettem kész. Mindösszesen ennyi született meg az ajándékból, ellenben várható folytatása!

     Nyújtsd a kezed!
Dóri. Vegyes. Sacának.
Egy rövid szösszenet, ami szerintem meglepően jól sikerült. Újra slideshow-t vágtam egy Crystal számra, ami egy régi kedvencem. Ezúttal igyekeztem szöveghű maradni, de csempésztem bele bőven effekteket. Nektek hogy tetszik?

     Képes megamix
Dóri. Vegyes. Mindenki.
Rájöttem, hogy én úgy szeretek videót vágni, ha rövidebb dalokba belesűríthetem az adott ötletem. A videóban láthatjátok, mi történik, ha több rövidebb dalt és ötletet sűrítek egymás mellé : ) Nekem nagyon tetszik, igaz, tele van vágási hibákkal, de az alapelképzelésekre büszke vagyok. Te mit gondolsz?

     Álom, boldogság, élet
Dóri. Vegyes. Sacának.
2010. nyarán Saca pont a szülinapom előtt ment el nyaralni, én meg annyira untam magam, hogy nekiláttam egy ajándéksorozat legyártásának - neki, nem magamnak :) Ennek egyik eredménye ez a videó is, mely rövid, hisz én hamar ráunok a dolgokra, ellenben szerintem aranyos. A karaktereket próbálom énekeltetni a rájuk jellemző sorokkal. Lyps. nincs, annyira még nem voltam ekkor profi!

     Forró és hideg
Dóri. Sebaj. BillyKev.
Dóri egyik este unatkozott, és rálelt egy befejezetlen, félbehagyott videójára. Mivel Saca kíváncsi volt rá, mit alkotott őrült barátnője Katy Perry dalára, így Dóri kikerekítette, "befejezte". A dalnak a refrén közepén szakad vége, ahogy a videónak is, de hát az unalom nagy úr... Ennek ellenére a dal kifejezetten csajos, nekem az alapötlet bejön, még ha a kivitelezés jobb is lehetne. Ti mit szóltok?

     Kánikula? Sebaj!
Dóri. Vegyes. Mindenki.
4. rajzversenyünkre készítettem egy pörgős, rövid kedvcsináló videót. Szerintem az eddigi slideshowjaim közül ez a legjobb, a legtetszetősebb, ezt talán mutatja kicsit a nézettsége is :) Büszke vagyok rá, én szeretem. Remélem, nektek is tetszeni fog! A rajzversenyről egyébként tájékozódhattok bal oldalt, míg a verseny tart, vagy a Menüben, az Eddigi versenyeink között. Jó szórakozást!

   Our photograph
Dóri. Vegyes.
Mindenki. Sokan láthattátok a chat felett ezt a rövid "promóciós" videót, amit azért készítettem, hogy ha épp aktívak vagyunk, lehessen mivel hirdetni az oldalt. Persze ez egy kicsit egyedi módszer, és természetesen élveztem a vágást. Promóciós lényege a refrénnél dőlt el, addig csak egy egyszerű amv-nek indult. A dal, Nickelbacktől, megihletett :)

   Gabriel...
Saca. Randi. Gem.
Egy nagyon rövidke animáció Sacától. A szereplők Gabriel Neta és Emily Hell, az ő kissé egyedi, veszélyes szerelmükről, illetve annak kiteljesedéséről szól a mindössze 14 másodperces videó. Ajánlom minden romantikaéhes egyénnek! :)

 

   We will rock you
Saca. Randi. Vegyes. Saca csajos-kemény videója egy ismert Queen számra vágva. A válaszvideóm lentebb található! :) Saca megmutatja, hogy a karaktereink bizony igenis sziklakemények, ha a helyzet megkívánja. Bár a videó új ezen a listán, valójában régebbi darab. Ettől függetlenül jó szórakozást!

   We will rock you 2
Dóri. Randi. Lányok. Dóri csajos-kemény videója egy ismert Queen szám Coca Colás (asszem, vagy pepsi?) átdolgozására vágva. Egyszerű movie maker, de kemény és ütős, én szeretem :) Leginkább a randis lányaimat szólaltatom meg. Ha kíváncsian vagytok, lessétek meg! Régebbi darab, ennek ellenére remélem, nem fogtok csalódni! :)

    Luke halála
Dóri. Randi. Errmm.
Nem tudok mit hozzáfűzni, unatkoztam, Bleach fan-módban voltam, így nekiláttam összevágni egy ilyet. Nagggyonagggyon gáz lett, de nem tagadom le, felvállalom: én csináltam, kövezzetek meg! :) Az ötlet maga jó volt, csak a kivitelezés.... hol volt még ekkor a sony vegas?

     Tudok egy munkát, Luke
Dóri. LuLyss. Tankcsapda.
Egy tényleg rövid IchiRuki videó, ami akár IchiRuki videóként is elállná a helyét. Saca kérésére készítettem, próbálgattam a sony vegas effektjeit, de azért nem lett a legjobb. A végére kifogytam a lendületből, és ez látszik is :\
 

    Nagypapa
Dóri. Randi. Luke.
Egy ismert és általam imádott Kerozin dalra egy rövid Luke, avagy Ichigo videó :) Alyssa szerepét itt is Rukia kapta meg. Ötletes, humoros és rövid, de sajnos a movie maker ennél többet nem engedett kihozni a dologból. Azért remélem, tetszik! :)
 

    Onee-chan és én
Dóri. Sacának. Nana és Hachi.
Egy ránk illő dal, egy ránk illő anime és egy ránk illő páros. A szerepek nagyjából tisztázódtak, így könnyű volt összevágnom egy rövidke slideshow-t :) Vannak hiábai, de én szeretem, ahogy Onee-chant is *-* Sok szeretettel, Neked!

 

   Ha mindenki törődne
Dóri. Sebaj-randi. Nickelback.
Egy tanulságos és általam nagyon kedvenc slideshow videó a játékról. Sony vegast próbálgattam még régebben, szerintem jól sikerült :) Komoly és néhol szomorú, de hát minden jó, ha a vége jó. Remélem, nektek is tetszik! Vannak benne azért bakik rendesen....

    Szívtörő szöszik
Dóri. Randi. Szöszik. Egy nagyon mini összevágás a szőke "szívtörő" karaktereimről, avagy a jóképű, édes szőke hercegekről, akikbe Natalie szerint óriási tragédia beleesni. Ám késő, mert ha kisCorni egyszer belenéz azokba a szemekbe.....
 

     Kokoro's home
Dóri. Randi. Amuro
. Romantikus összevágás egy Avril Lavigne dalra. Remélem, elnyeri a tetszéseteket! A végén kicsit gagyi a kép, de akkor még elég sok effektet nem ismertem, amikor ezt vágtam :) Ennek ellenére én büszke vagyok rá, nekem tetszik, mert nagy élmény volt összevágni.
 

     Because of you
Dóri. Mindenki. Egy kicsit sírós videó Kelly Clarkson egyik ismert és népszerű dalára. Itt is u.a., mint a fentiek: ma már sok olyan effektet ismerek, amivel szebbé tehettem volna. Ennek ellenére büszke vagyok a videóra, mivel sikerült dalra fakasztanom a karaktereket, és ez volt a cél :)
 

     BillyKev duett
Dóri. Sebaj. BillyKev.
A testvérpárnk édes duettje egy magyar musical dalra. Egyszerű slideshow, de nagyszerű! :) A könnyebb érthetőség miatt feliratoztam, mikor ki "énekel". Maga a dal nem duett, de egy kis kreativitással könnyű azzá tenni. Remélem, tetszeni fog nektek!
 

     HizuLexy oneshot
Dóri. Randi. HizuLexy.
Egy aranyos, alig fél perces szösszenet, melyben a Sony Vegas effektjeit próbálgatom. A dal ötletét Sacától vettem, az ő HizuLexy-s videójából. Betudható trailernek, előzetesnek, hangulatkeltőnek, vagy csak egy rövid oneshotnak is.
 

      It is Luke's life
Dóri. Randi. Luke. Unatkoztam. LuLyss tisztára olyan, mint IchiRuki, ezért egy videó erejéig kölcsön vettem a párosukat. A többi szereplőt a videó elején lévő stáblistából nézhetitek meg :) Elég rosszul vágtam, szerintem túl sok az üres és az unalmas rész. Hm...
 

    Kaito halála
Dóri. Sebaj. KaiLen
. Első és egyetlen KaiLen videóm, ami Kaito halálát dolgozza fel egy szép, Hooligans számra. Len vívódását és emlékeit mutatja, a fiú ugyanis képtelen továbblépni - majd a végén arra vetemedik, hogy...

 

     Hammy
Saca. Sebaj. Hammy.
Egy édes és pörgős videó az egyik favorit párosról. A képeket mangákból vettük, egyedi anyag híján :) A zene kifejezi Hammy különlegességét és egyediségét, habár igen rövidre sikerült. Majd legközelebb... :)

 

     Ayumu gyászmiséje
Saca. Randi. Ayumu.
Ez a két és fél perces remekmű a Requiem of a dream betétdalára készült. A főhőse Ayumu, de Carmen és Kanone is felbukkan benne. A hangulata elég depis a téma miatt, a végén ugyanis Ayumu..... De inkább nézzétek meg, az a biztos! :) Jó szórakozást!
 

     Van, aki...
Dóri. Játék. Trailer
. Egy rövidke összevágás Movie Makerrel egy Tankcsapda számra. Unatkoztam, és ezt a részletet elég kifejezőnek találtam ahhoz, hogy egy rövid kis videót vágjak rá :) Alig fél perc, de Sacát sikerült annyira megihletni, hogy válaszvideót készítsen...
 

     Mert élsz, Lily
Dóri. Tholy. Sebaj
. UTÁLOK MASZKOLNI!!! >.< Hosszú idő után mégis elővettem a Sony Vegast, mondván, hogy lepjük meg onee-chant, és vágjunk össze egy Thomas x Lily videót. Ez lett belőle, képtelen voltam bejefezni, ugyanis UTÁLOK MASZKOLNI! >.< De azért jó szórakozást! :)
 

     RioJus TRAILER
Saca. Randi. RioJus
. Saca több, mint fél perces kis trailere a legkompatibilisebb párosunkra: Riora és Justinra. Rio a mangából vett Takeuchi Rio, míg Justin képét Arisawa Tatsuki adja. Ennek ellenére élvezhető fél perc. Melegen ajánlom! :)

 

     RioJus dance with the devil trailer
Saca. Randi. RioJus
. RioJus tánca az ördöggel. Egy alig fél perces videó a fiatalokról, belekeverve egy-két mellékszereplővel. Igazán pörgős és akciódús videó :) Movie makerrel készült, jó sok szenvedés árán. Ha érdekel, ne hagyd ki, mert kellemes 20 másodpercet fog okozni!

 

     Randi-Sebaj TRAILER
Saca. Vegyes. Trailer.
Saca vegyesen és gondosan összeválogatott slideshow trailere. A zene jó, a karakterek jók, a rajzok pedig egyenesen fantörpikusak! :) Kell ennél több? A játék iránt érzett szeretet belevegyítése csak hab a tortán. Hmm....
 

     HizuLexy útja a boldogságig
saca. Randi. HizuLexy.
A randi legédesebb párosára egy igazán édes videó. Pink egyik népszerű dala ihlette a képsorokat, amik aztán maguktól keltek önálló életre és kerekedtek másfél percbe. A Spirál és a Love Hina keverékéből mi születhet? Nézd meg!
 

     NaruLuke végzete
Dóri. Randi. NaruLuke
. Két olyan karakteremről csináltam videót, akik már a kezdet kezdete óta együtt szerepelnek (nem éppen barátokként). Ám a sorsuk közös, így gondoltam, megörökítem. A Vegassal akkor még elég kezdő voltam.... ^^" De azért jó szórakozást a musical-darabomhoz.
 

     Kokoro szeretetet kap
Dóri. Randi. Amuro.
Egyik kedvenc videóm! Nagyon szeretem az Amuros videóimat, habár ez még elég kezdetleges, de a fentivel együtt imádom! :) Egy kedvenc videó egy kedvenc párosról. Megnézed? Értékeled? Köszönöm, jól esne! :) Aishiteruze baby és Spirál.
 

     Jön Luke
Dóri. Randi. Luke.
Csak egy régi, eszement pillanatomban keletkezett... Azt hiszem, agymenésem volt. Hogy miért Luke, és miért Vuk? :) Ez kulisszatitok, de higgyétek el, főhősünk sem tudja... A videóból minden továbbira fény derül, csak légy elég bátor megnézni :D
 

     A legboldogabb 18
Saca. Dórinak. Sebajrandi
. Sacától kaptam a 18. szülinapomra ezt az ajándékot. Úgy nézzétek, hogy hatalmas kincs! :) Tele van szuper animációkkal, amiket külön megtalálhattok az oldalon is. Imádom, és nagyon szeretlek, onee-chan!! Te vagy a legjobb! :)
 

 
Ti vagytok

TI VAGYTOK
Barátok, partnerek, cserék
IKONRA VÁR: TakaaChan

SZABAD IKONOK: - 

 

Saca és Dóri szerepjátékos oldala.
Minden jog fenttartva (C) 2009-2016.


Sztárok/Bulvár: Tudj meg friss pletykákat, híreket. Katt!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Xtina Hungary - Minden, ami Christina Aguilera!    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** Nyereményjátékok *** Kereseti lehetõség *** Vásárolj kedvezményesen AVON termékeket!    *****    Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj! *** Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj!    *****    Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár     *****    FRPG &#9679; FANTASY SZEREPJÁTÉK &#9679;&#12300;&#914;&#923;SM&#923;IW&#12301; &#9679; FANTASY SZEREPJÁTÉK &#9679; EGY SZIGET + 24 MÁGUS &#9679; FANTASY SZEREPJÁT&Eacut    *****    Itt megtalálhatod a legfrissebb híreket, cikkeket, képeket a Golden Globe- és Oscar-díjas színésznõrõl! Katt!    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** AVON termékek *** Kereseti lehetõség *** Értékesítõ kollégákat keresek *** sminkek    *****    Esküvõi meghívók! Mindegyik kézzel készült, egyedi. Gyere, nézd meg az oldalamat.    *****    A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!    *****    Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!