SEBAJ, ahol az álomgyár működik || Hivatalos Magyar Honlap
A világunk kapuja
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
SzámláLó
Indulás: 2009-09-06
 
Akik szárnyat bontottak

SACA KARAKTEREI

Amu
Kapcsolatban: Tokunaga Kokoro
Ayumu klónja, akit Yaiba eredetileg arra használt fel, hogy Carment megtévessze, a lány azonban átlátott a csaláson és befogadta a fiút. Nevét Carmentől kapta, mert hasonlít Ayura. Amu egy kissé lökött srác, nincs sok fogalma a világról, naív és szerethető, így keveredett Kokoro lakására, ahol átvette a családfő szerepét, és boldogan él velük. Ma már közös gyermekük, Chiaki apja.

Ariel Neta 
24 éves
Menyasszony
Gabriel számtalan testvére közül az egyik, aki vállalta, hogy felkeresi öccsét és megismerteti őt a testvéri szeretet érzésével. Arab származású, gyönyörű és tisztalelkű nő. Gabriel még halványan emlékszik rá, de a kapcsolatuk nem olyan szoros, hiszen hosszú évekig nem találkoztak.

Caleb Costner
Kapcsolatban: Tina Carpenter
Tina iskolájának sportegyesületébe jár, ott ismerkedik meg a lánnyal. A fiú röpizik, de nem veti meg a lány által oly nagyra tartott floorballt sem. Egészségesen él, jó humora van. Gyakran kapcsolatba hozzák vezetékneve miatt Kevin Costner színésszel. 

Caroline Callaway
4 éves
Szingli
Carmen Callaway és Narumi Ayumu első közös gyermeke. Egy minden lében kanál, talpraesett és belevaló kislány, aki ötvözi apja éles eszét és anyja szeretetét. Nem kell félteni.

 

Cody Tsubaki 
25 éves
Férjezett: Ryu Tsubaki
Issei bátyjának, Ryu Tsubakinak a felesége. Követi a férjét, nyíltan kimond mindent és nem valami barátságos, mégis érdekes színfoltja a kanadai család életének.

 

Colette deFleur
Bonyolult: Leonidas Hell
Alex nővére, aki a hegyekben élt, mint erdész. Van egy sólyma, Szélszárny. Nehezen illik bele Leo életébe, azonban az érzelmeik felülírják a kétségeiket. 

 

Elliot Hilbert
Kapcsolatban: Amber Farah
Huszonévei végén járó fejvadász, aki a Végzet gyermekeinek levadászására esküszött (Leo kollégája), azonban Ayumu megváltoztatta. Egy igazi terminátor, erős, okos és bátor. Az érzelmek terén kicsit szenvtelen, de Amber szomszédjaként és szerelmeseként egyre többet tanul.

 

Emily Hell 
15 éves
Kapcsolatban: Gabriel Neta
Tod és Leonidas Hell bájos húga, aki angyali napsugárjellemével meghódította Gabriel szívét. Ártatlan, bájos és talpraesett, testvérei életmódjához szokott tizenéves lány.

 

Gina Esterth
Kapcsolatban: Narumi Speak
A randi dívája. Fiatal színésznő, aki léha egyéjszakás kalandjai egyikén teherbe esett. A kislánya, Kyra nevelésében Narumi segédkezik, akivel azóta egy nem hivatalos párt alkotnak.

 

Hizumi Mizushiro
Kapcsolatban: Alexis Callaway
Yaiba Mizushiro klónja, aki eredetileg azért jött létre, hogy elpusztítsa Narumi Ayumut. A fiúval azonban jó barátok és lakótársak lettek, Carmen megjelenése gyökerestől megváltoztatta az életét, mígnem beleszeretett annak tüzes és konok húgába, Alexisbe. Ártatlan és kisfiús, nagyon imádnivaló és szerethető. Néha túlzottan gyerekes, de mindenkinek csak jót akar és ha kell, ott van, hogy segítsen. A Spirál c. animéből átvett karakter.

Kanone Hilbert
Szingli
Végzet gyermeke és fejvadász egy személyben. Neki is van egy "bátyja", mégpedig Elliot, aki szintén fejvadász. Narumi Ayumu és a többi végzet gyermeke örökös ellensége. Egyébként nagy macskaszerető. 

 

Kousuke Asadzuki
Kapcsolatban: Cornelia Tyler
Kousuke egy a Végzet gyermekei közül. Arrogáns, nehezen kezelhető fickó, de a helyén van a szíve ha azokról van szó, akiket szeret. Nagyon odaadó és önfeláldozó. Kicsit cinikus, de sokat fejlődött, mióta a barátai veszik körbe.

 

Kyra Esterth
Szingli
Gina Esterth kislánya, akit pillanatnyilag Naruval együtt nevelnek. Kicsit rizikós volt a születése, de mára minden rendben vele. Jókedélyű, tehetséges, de átlagos kislány, akit mindenki szeret. Már nagylány, 4-5 éves, és színésznő szeretne lenni, mint at anyja. 
 

Melanie Taylor
Kapcsolatban: Kippei Katakura
A polgárháború egyik árvája, a híres Oliver-Melanie-Zach trió hölgy képviselője. Eleinte Achilles felé táplált romantikus érzelmeket, de a magányos, szőke Kippei levette a lábáról. Igazi napsugárkisasszony, aki nem riad vissza a vér látványától. A csapat esze. Igazi mesekönyvből kiröppent hercegkisasszony, aki ugyan szende, ellenben nagyon okos, szeret felvágni a tudásával. Ha éppen nem csinál semmit, nagyon tündéri, úgy gondolkozik előre, mint egy felnőtt. A háború őt is szüleitől és nővérétől szakította el, bár ő megtalálta Verát, aki katonaorvos.

Michael Esterth
Nős
Gina Esterth öccse. Nem ápol a nővérével tl jó kapcsolatot, mióta felelőtlenül teherbe esett és és emiatt elhagyta a családjukat. Halifax-ben él, valami salaryman munkát végez. Feleségét Sylviának hívják, útban a gyerek.

 

Narumi Ayumu és Koori
Nős: Carmen Callaway
Ayu-chan a randi széria főhőse. Egy a Végzet gyermekei közül, súlyos átokban szenved. Egész életét bátyja árnyékában töltötte, de úgy tűnik, kiléphet a fényre, amikor találkozik Carmen Callaway-jel, és kezdetét veszi kettejük randevúja...

Oliver Ordway
Kapcsolatban: Natalie Kuran
A Trió egyik tagja, akik a polgárháború idejére verődtek össze egy csapattá. Kölcsönösen vigyáznak egymásra, szereznek élelmet, egy igazi csapat. Mindegyik egy egyéniség, egy igazi karakter, akiknek bár 3 különböző múltjuk van, mégis egy jövőjük. Oliver a csapat szíve. Igazi csirkefogó, de vág az esze, és a nyelve is.  Szereti nagynak és erősnek beállítani magát, emiatt szinte mindig nagyképű és pökhendi, de az álca mögött ott rejtőzik a kisfiú, aki sosem mutatja mások előtt, ha gyenge. A háború elvette tőle a szüleit, és a kisöccsét, akikkel sosem találkozott újra - ezért tartja nagyon fontosnak a barátai védelmét.

Petros
Valami van: Emma Tsubaki
Issei kanadai családjának farmján lovász, mióta az eszét tudja. Ő készíti fel az ifjú Emmát versenyekre, és gondozza a farm haszonállatait. 

Rio Tyler
Férjezett: Justin Tyler
Egy szürke kisegér, igazi jellemmel és stílussal. A robbantások szakértője, Justin Tyler felesége. A fiúval együtt éldegélnek egy közös kis kunyhóban. Legyőzte a halált, és azóta még erősebb kis pukkancs, a sport szerelmese. A Spirál c. animéből átvett karakter.

Ryouko Takamachi
Kapcsolatban: Issei Tsubaki
Anyatigris. Komoly, elszánt és agresszív, eleinte gyengéd érzéseket táplált testvére, Kousuke iránt, de a kanadai bolond, Issei lángra gyújtotta a szívét. Határozott egy nő, aki nem fél kiállni másokért. A Spirál c. animéből átvett karakter.

Taiki Mizushiro
Valami van: Megurine Mika
Álnevén Taoki, a magát fiúnak álcázó kislány, aki vakon imádja az apjának tekintett Yaibát és nem lát át a férfi gonoszságán. Egyébként bájos és okos gyerek, aki mostanság kezdett el barátkozni Mikával, a hiperaktív sztárcsemetével.

 

Teodor Hell
Kapcsolatban: Alease Alex Gilmore
Egy végzet gyermeke, aki fegyverboltot üzemeltet. Leonidas Hell "öccse", Emily Hell "bátyja". Születése óta fejvadászok üldözik. A sors iróniája, hogy a bátyja is épp fejvadász...

 

Yaiba Mizushiro
Szingli
A randi főgonosza, minden Végzet Gyermek teremtője. Perverz és kegyetlen, nem érdekli más, csak a világuralom. Több kisgyermeket tart maga mellett (Angelina, Taiki), akik apjaként szeretik, mert őket könnyen befolyásolhatja. Minden gonoszság forrása (egyébként Hizumi klónja). A Spirál c. animéből átvett karakter.

Yamakasi Itou 
Gyászol
Naru és Yama mostohaapja, édesanyjuk szeretője volt valamikor. Ő segítette világra Yamakasi-t, akit a család hálából róla nevezett el. Az iraki háborúba besorozták, ezért el kellett hagynia a családot, és mire visszaért, nyomuk veszett. 

Zach
Szingli
A csapat lelke és gyomra. Igazi haspókkal áll szemben az, aki vele áll szóba. Mindene a kaja, az étel. A pizzától kezdve a csokifagyiig minden jöhet. Épp ezért a méretei nem épp átlagosak, de ami a legérdekesebb, ettől függetlenül nagyon gyors futó és jó lopakodó. Kicsit együgyű srác, nem nagyon lát túl az orrán, sosem gondol előre, mindig csak egy lépéssel. Vagy annyival sem. A háború őt szüleitől szakította el, és bár nem került kijátszásra, de ő megtalálta a szüleit.


DÓRI KARAKTEREI

Alease "Alex" Gilmore
18 éves
Kapcsolatban: Teodor Hell
A hegyekben, egy kis kunyhóban élt fogadott nővéreivel, és az ottani vadon élő állatok ellátásról, épségéről gondoskodott főmunkaidőben. Legidősebb nővérével azonban világot akartak látni, így lemerészkedtek a nyüzsgő városi forgatagba. A baj és a kaland tárt karokkal várta őket, ők pedig habozás nélkül bele is rohantak...

Alexis Callaway (16)
Kapcsolatban: Hizumi Mizushiro
Carmen Callaway mostohahúga, George Callaway mostohalánya, aki nem igazán illik bele a Callaway-háztartásba. Hamar jóban lesz nővére férjével, Ayumuval, és annak közeli barátjával, Hizumival. Mára egy párt alkotnak. 
 

Alyssa Hudson
20 éves
Férjezett: Luke Besson
Megszelídítette a megszelídíthetetlent, sőt, feleségül ment hozzá és gyermeket is szült neki. Lyss egy kicsit beleszürkült a háziasszony szerepébe, de ugyanolyan temperamentumos, hűvös és gyerekes, mint mindig. Boldogan éli az életét a világ legnagyobb bajkeverője oldalán, akit hűségesen félt, szeret és nevel mindörökkön örökké.

Angelina Gwide (12)
Szingli
A Gwide-ház egyik tagja, nem mellesleg Végzet Gyermeke. Fanatikusan ragaszkodik Yaibához, vakon követi minden parancsát. Nem rég csalódnia kellett a férfiban, azóta a többi Végzet Gyermeke segítségét elutasítva él valahol. Kevin agyára ment egy időben azzal, hogy ő lesz a felesége, ezáltal nem szereti Lily-t.

Ash Callaway
1,5 éves
Szingli
Narumi Ayumu és Carmen Callaway második gyermeke. Apja eszét örökölte.

 

Carmen Callaway
18 éves
Férjezett: Narumi Ayumu
Carmen a Callaway-ház első és immáron egyetlen gyermeke. Kisgyermekként elveszti kisöccsét egy szerencsétlen kimenetelű autóbalesetben. Mivel vak, ezért a házhoz szegődik az ekkor még fiatal Narumi Speak, akivel azóta is különleges kapcsolatot ápol. Angyalian fest és rajzol, vakként különleges érzéke van a színek iránt. Egy igazi hercegnő, kicsit talán szőke, de hatalmas szíve van.

Cornelia Tyler 
20 éves
Kapcsolatban: Kousuke Asazuki
Az idősebbik Corni Justin nővére. Éltanuló volt végig a középiskolában, mára ügyvéd, és elsőszámú háziasszony. Általában ha fakanál kerül a kezébe, az egész honvédség jóllakna. Nem volt egyszerű gyermekkoruk, ezért márt fiatalon nyaába kapta öccsét és a világot, és hátrahagyták a családi házat. Sorsa összefonódott a Végzet Gyermekeivel. Kousuke párja.

Cornelia Medison 
17 éves
Bonyolult: Felix Miller
Corni lánya, Corni egy elbűvölő teremtés. Okos, akárcsak anyja, gyönyörű és csicseri. Különleges kisugárzása és beleérzőképessége van. Jóban van Melanie-val, és imádja a kisállatokat. Jelenleg Felix-szel alakulgatnak a dolgai.

Darla és Susanne Gordon
40 és 8 évesek
Férjezett (Edward Gordon) és szingli
Edward Gondon, Lexy édesapjának vadonatúj családja. Darla igazi családanya, gondos háziasszony, kedves és szelíd teremtés. A kis Susanne pedig elbűvölő és nyitott személyiség. Imádja Hizumit. Nem mellesleg van egy kutyájuk, Dagi.

Edward és ifj. Edward Gordon
Nős (Darla Gordon) és szingli
Lexy floridai családjának férfi tagjai. Olyankor bukkannak fel, mikor Hizumival meglátogatják őket. Lexy és az apja elszakadásának a lány anyja az oka. Természetesen a férfi ezután új család után nézett, de a lányával mindig igyekezett tartani a kapcsolatot, amíg csak lehetett, végül ez is a lány anyja miatt szakadozott meg. A kicsi Ed éppen az idő tájt született, mikor a fiatalok Floridában jártak.

Emma Tsubaki 
18 éves
Bonyolult: Petros
Issei Tsubaki kanadai kishúga, aki a farm gyakorlati rendbentartásával foglalatoskodik. Van egy bátyja is, Ryu, aki gyakran összeveszik Issei-jel, olyankor mindig ő a békebíró. Nagy álma megnyerni a megyei-, majd az országos military-t (erre az egyik lovászfiú, akit kölyökkora óta ismer), Petros készíti fel.

Gabriel Neta 
20 éves
Kapcsolatban: Emily Hell
Egy zárkózott, konzervatív, arab származású ifjú, mr. Callaway bal keze (a jobb Naru), aki azután került a családhoz, hogy a gazdag férfi kiemelte gyermekkora borzalmai közül. Sok még a felfedezetlen és fájó sebe. Nagyon komor, és messzemenően a mr. elkötelezettje, ezért bármilyen parancsát teljesíti (ha ez éppen a saját lányára terjed ki, akkor is).

George Callaway
Gyászol
Carmen Callaway apja. Gazdag és elfoglalt üzletember, aki nem gyakran tűnik fel a játékban. Lexy mostohaapja, Gabriel és Naru főnöke.

 

Issei Tsubaki 
20 éves
Kapcsolatban: Ryouko Takamachi
Kanada csillaga. A Medison család távoli rokona, aki a hideg kanadai Vancouverből származik, lovak, tehenek és juhászkutyák közül. A család története nagyon régi, nagyon fájdalmas, pont ezért ápol hideg viszonyt bátyjával, viszont meleget a húgával. Kicsit szórakozott srác, de arany szíve van.

Justin Tyler 
18 éves
Nős: Rio Tyler
Cornelia öccse. Éles eszű, bátor, megfontolt, a sport több ágazatában is jeleskedik. Sorsa elkerülhetetlenül összefonódott a Végzet Gyermekeivel, amikor beleszeret Rio Takeuchi-ba. Mára már férj, és Kousuké-val is különleges viszonyt ápolnak.


Karen Besson 
24 éves
Szingli
Egy igazi kígyó, a Besson vállalat egyedüli feje, aki azon van, hogy megkeserítse az ügyfelei által megjelölt fők életét. Mellesleg Luke mostohaanyja.
 

ifj. Kippei Katakura 
20 éves
Kapcsolatban: Melanie Taylor
Egy igazi szőke herceg, aki az első szerelmét illetően nem járt sikerrel. Amióta az eszét tudja, fülig szerelmes Corni-ba, Cornelia Medison lányába, de a kislány nem tekint rá, csak barátként. Amikor a menedékhelyre megérkezik az OliMelZach trió, megfordul minden. A hasonló temperamentumú Melanie-val egymás felé lökődtek. Mára egy pár. Épp a bradfordi katonai táborban üdül. Talpraesett, eszes kölyök, rendkívül simulékony. Szereti Amu-t, és alig várja a kistestvérét.

Kuran Kaname
25 éves
Szingli
Natalie Kuran bátyja, aki szintén nem gyakori karakter. Olyankor tűnik fel a történetben, mikor Natalie a múltja után kutat. Néha próbálja megakadályozni ezt, néha értelmezhetetlen félmondatokat ejt el. Felfedeznivaló karakter.

Lara Nerissa Besson
4 éves
Szingli
Luke Besson és Alyssa Hudson első gyermeke. Középső nevét Narumi Ayumutól kapta. Egy hisztis bőgőmasina, egy igazi lány. Jóban vannak Caroline Callaway-jel.

Leonidas Hell
28 éves
Bonyolult: Colette deFleur
Ő egy fejvadász, aki arra esküdött fel, hogy kiírtja a Végzet Gyermekeit. Az érdekes ebben mindössze az, hogy köztük megtalálható az öccse, akit nem éppen jogbarát módszerekkel próbál lenevelni tevékenységeiről. Van egy húguk is, Emily.

Løve Callaway
19 éves
Szingli
Egy Callaway, aki szintén nemigen illik bele a családjába. Lázad, menekül, kibújik a szabályok alól, ahol csak lehet. Inkább az utcákat járja, és alkalmi munkákból tartja el magát - például besegít a híres mangaka, Takagi Ruka csapatának a munkában. 

 

Lucas Besson
20 éves
Nős: Alyssa Besson
A Randi főbunkója, A Nagy Vuk, Luke Besson, az örök bajkeverő, és még sorolhatnám a nagydíjakat, amiket elnyert. Karen embere, abból él, hogy behajtja a cég ügyfelein a pénzt. Elég nevetséges karakter, ha épp munkán kívül van szerencsénk elcsípni. Nagy ivó. Különleges kapcsolat fűzi Narumi Ayumuhoz.

Matthew Callaway
7 éves volt
A Callaway-ház elhunyt, másodszülött gyermeke. Álmok keretében tűnik fel. Virgonc és csapongó, vérbeli kisgyermek, a foci szerelmese.

 

Melissa Mao 
24 éves
Férjezett: Markus Cruise
A bradfordi tábor egyetlen férfija. Legalábbis ezt mondják róla. Melissa Mao alezredes rangban van, és bár foglalatoskodott újoncok kiképzésével, mára már hanyagolja ezt a tevékenységét. Ellenben előszeretettel látogat le bármikor a pályára oltogatni az újoncok anyukáját, nénikéjét, nagymamáját. Egy dandártábornok lánya, van egy húga, Eleanor. Markus Cruise százados felesége. Nem mellesleg Billy sógornője.

Narumi Speak
Kapcsolatban: Gina Esterth
A RANDI tollasa. Mindenki védőangyala, aki mindenki életében ott van egy kicsit. Hosszú, bonyolult és fájdalmas élete volt, már gyerekkortól kezdődően. Csak úgy jöttek-mentek az emberek az életében. Voltak, akik kikoptak belőle, de akadnak, akik hirtelen a ködből bukkannak elő. Kicsit szerencsétlen a szerelemben. Talán ezek összessége adta meg a bohókás, szórakozott, gyerekes jellemét. Tud komoly is lenni.

Natalie Kuran 
16 éves
Kapcsolatban: Oliver Ordway
Natalie egy különleges lány. Kicsit mindenben eltér a megszokottól, ez többnyire a mentalitására és a habitusára értendő. Emlékek nélkül nőtt fel, így arra tette fel az életét, hogy felkutatja a szüleit, a bátyját, akárkit, aki visszahozza az emlékeit. Van egy kardja, amit az anyjától kapott, ezt emlékként őrizgeti. Virgonc, csintalan, szófogadatlan, feleselő lány, aki a hasonló temperamentumú Oliverrel egy pár ma.

Ryu Tsubaki
Nős: Cody Tsubaki
Issei szenvtelen és rosszindulatú testvérbátyja, akihez csak apai ágon köti vér, de ez egy hosszú, bonyolult és fájdalmas történet. A Kanadában elhelyezkedő vancouveri birtok tulajdonosa. Nem gyakori karakter.

Tina Carpenter 
18 éves
Kapcsolatban: Caleb Costner
Justin Tyler középiskolai legjobb barátja, és titkon szerelmes is a fiúba. A floorball pálya réme, a sport szerelmese. Cserfes és hangos lány, ami a szívén, az a száján. Az ő élete sem tökéletes: elveszett bátyja után kutat már hosszú évek óta, egyelőre sikertelenül. A röpicsapat csatárával, Caleb Costnerrel alakulnak a dolgai.

Tokunaga Kokoro 
20 éves
Kapcsolatban: Amu
Kokoro sokat szenvedett. Többször is csalódnia kellett valakiben, mire végre úgy döntött, szakít a múlttal. Együtt él a büszkeségével, a kisfiával, Katakura Kippei-jel. Halk szavú lány, nem beszél sokat, egy kicsit talán depresszív is. A legjobb pillanatban toppan be az életükbe Amu, (Narumi Ayumu klónja és egy jóbarátja hasonmása), aki visszahozza az életet a sötét és hideg lakásba. Mára már Amu gyermekét hordozza a szíve alatt.

 
Ti vagytok

TI VAGYTOK
Barátok, partnerek, cserék
IKONRA VÁR: TakaaChan

SZABAD IKONOK: - 

 

Saca és Dóri szerepjátékos oldala.
Minden jog fenttartva (C) 2009-2016.


Sztárok/Bulvár: Tudj meg friss pletykákat, híreket. Katt!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Xtina Hungary - Minden, ami Christina Aguilera!    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** Nyereményjátékok *** Kereseti lehetõség *** Vásárolj kedvezményesen AVON termékeket!    *****    Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj! *** Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj!    *****    Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár     *****    FRPG ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ●「ΒΛSMΛIW」 ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ● EGY SZIGET + 24 MÁGUS ● FANTASY SZEREPJÁT&Eacut    *****    Itt megtalálhatod a legfrissebb híreket, cikkeket, képeket a Golden Globe- és Oscar-díjas színésznõrõl! Katt!    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** AVON termékek *** Kereseti lehetõség *** Értékesítõ kollégákat keresek *** sminkek    *****    Esküvõi meghívók! Mindegyik kézzel készült, egyedi. Gyere, nézd meg az oldalamat.    *****    A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!    *****    Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!