SEBAJ, ahol az álomgyár működik || Hivatalos Magyar Honlap
Friss és ropogós

 

Figyelem! Az oldalon sok a yaoi, avagy a fiú x fiú tartalom. A honlap a privát szerepjátékunkra épül, amely főként ezzel a témával foglalkozik. Ha nem szereted, légy óvatos!

 
Navigáció
 
A SEBAJ világa
 
A Randi világa
 
A Kabuki-színház
 
TársalGo!

Ketten vagyunk!
Saca & Dóri

 
 

 
Talom

  • Hizumi halála
  • TodLexy
  • Haley & Sam (Ry & Cordelia)
  • Lucy, Dorian megnő

Új játékok:

  • holtak
  • utaite
  • bűnbanda
  • Sherlock
  • szuperképességes
 
A világunk kapuja
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
SzámláLó
Indulás: 2009-09-06
 
Katonáink

________________________________________

||   BRADFORD KATONAI TÁBOR   ||
......................................................................................

_____________________

        ||  A vezetőség  ||
   ...............................

}{Melissa Mao, ezredes

Hetero, x éves
Férjezett: Markus Cruise

"Nemek szerint osztódunk. Mindenki, ahogy érzi." Főtörzsőrmesterből lett alezredes, majd ezredes. Mao dandártábornok lánya. Magas rangban szolgált a japán hadseregben, végül mégis elvállalta, hogy lefokozzák és a bradfordi katonai tábor egyik vezetője legyen. Leghőbb vágya, hogy egy nap átvegye a tábort, és az utolsó szegig minden az övé legyen ott úgy, hogy senki sem parancsolhat neki. Van egy húga, Ellie, akivel Billynek hála mára már jó kapcsolatot ápol. Iszákos és vérbeli dohányos. A páncélja alatt igazán sebezhető.

képgaléria

_____________________

      ||  Kiképzőtisztek  ||
   ................................

}{Markus Cruise, százados

Hetero, 26 éves
Nős: Melissa Mao
A bradfordi katonai tábor egyik kiképzőtisztje, magas rangban. Melissa Mao alatt dolgozik, mint tiszt, mint titkárnő, mint szerető (és szexrabszolga). Elég komoly, megbízható, érett gondolkodású férfi, de a szíve mélyén még mindig kisfiú. Szigorú kiképző, a beosztottjai is félnek tőle komorsága és vasfegyelme miatt.

k1 k2 k3

}{Ichinose Guren, ezredes

Melissa Mao férfiban. Szigorú, sokat és maximálisan vár el, ha pedig nem sikerül teljesíteni, akkor az illető így járt, nem kvalifikált a feladatra. Iszonyú nagy a büszkesége, és ha egyszer sérülés esik rajta, azt hetekig nyalogatja. Haragtartó, megbocsát, de nem felejt. 30 éves, erős dohányos. A kollégáival általában jóban van, a humora rendben. Nem Bradfordban akarja tetézni a karrierjét, de úgy gondolta, 2-3 év gyakorlat jól mutat majd az önéletrajzában, ha majd még magasabb rangra tör. Világmegváltó tervei vannak, amit viszont senkivel nem oszt meg. Emiatt könnyen ráfogható az is, hogy ellenséges, titkolózó, sőt, sunyi. Az újoncai imádni fogják.

k1 k2 k3 k4 k5 k6 k7 k8 k9

}{Ramunas Simkus, őrmester

meleg
Amolyan aktakukac, informátor a csapatban, mindenkiről gyűjt, azokat pedig ha kell, felhasználja ellenük, vagy rosszabb – továbbítja az illető felettesének. Meghunyászkodó, tudja, hol a helye és aszerint jár is el. a táborban talán ridegnek tűnhet ez a külső, azonban a magánéletben a mosolyától olvadásnak indulnak a jégsapkák. Az egész lénye simulékony, törődő, aggódó. csak a munkája hozza ki belőle a precíz, halálpontos katonát. Általában titkolja, de kitűnő mesterlövész. Az a fajta ember, akinek a jelenléte természetes, de kínos űr támad, ha hirtelen nincs ott. 25 éves 

k1 k2 k3 k4 k5

}{Ezra Blackburn, katonaorvos/százados

Meleg?, 25 éves
Szingli

Rideg, mogorva ember. Általában keveset gondolkodik, csak követi a kiosztott parancsokat, de szélsőséges helyzetekben igazán kemény akarata van. Nem jön ki jól az emberekkel, a szakmáját mégis teljes odaadással űzi. Kiképezték lövészetből és közelharcból is, de egyikben sem kimagasló. Amellett, hogy a táborban felügyeli az orvosi ellátást, terepre és harctérre is megy, mint katonaorvos. Míg dolgozik, általában védelemre szorul. Nehéz gyermekkora volt.

k1 k2 k3 k4 k5 k6 k7 k8 k9 k10 k11 k12 k13 k14 k15 k16 k17 k18

_____________________

      ||  Újoncok  ||
   .............................

}{Cezario Monza, tizedes

Hetero?, 20 éves
Szingli
Katonai hírvivő volt, mára már diplomataként tanul a táborban. Általában a békés megoldások híve. Az ő feladata a béke fenntartása Bradford és az északiak közt, mely mostanában egyre kevésbé megy... Tudja, hogy megvonhatják az engedélyét érte, de el szokta titkolni a konfliktushelyzeteket. 

 

}{Lukrezia Monza, őrmester

Hetero, 17-18 éves
Szingli
Hiperaktív, cserfes lány, Cezzy nővére. Kiskora óta a repülésről ábrándozik, szeretné megszerezni az engedélyét vadászgépekre. Gyakran úgy viselkedik, mint egy kislány. Könnyen felhúzza magát, de annál könnyebb kiengesztelni. "Mi van, én vagyok itt az egyetlen pasi? ˇoˇ" Szeret videojátékozni.

}{Mute Everett, közlegény

Hetero, 19-20 éves
Szingli

Mandarinsárga, lenőtt haj, szürke szemek és 60-as pulzus jellemzi. Abszolút analfabéta, ha elektromos kütyükről van szó, a modern technológia szinte utálja őt. Gyűjti a csokoládék csomagolását úgy, hogy maga nem is szereti az édességet. Katonákhoz képest hibátlan, sértetlen és kidolgozatlan teste van, valamint meglepően ügyetlen minden alap dologban, legyen szó terepgyakorlatról vagy lövészetről. Valójában ez a suta megjelenés csak álca, és hosszú évekig szolgált beépített ügynökként, hírszerzőként a Közel-Keleten. Besúgó és remek informátor.

k1 k2 k3 k4 k5 k6 k7 k8 k9 k10 k11 k12 k13

}{Kasper Jorgensen, hadnagy

Meleg, 20-21 éves
Szingli

A közelharc szakértője, mesterien bánik a késekkel, szikékkel. Szinte bármiből képes fegyvert kovácsolni, leleményes és kreatív. Elég rossz a természete, nehéz vele kijönni. Szeret a saját feje után menni. Norvégiából származik, tejszőke haja és hófehér bőre van. A húgával érkezett, nagyon óvó és gondos, ha róla van szó.

k1 k2 k3 k4 k5 k6 k7 k8 k9 k10

}{Ana Jorgensen, őrvezető

Hetero, 17-18 éves
Szingli

Teljesen újoncként kerül be a táborba. Az alapképzést a főiskolán elvégezte, de nem specializálódott semerre, még ezek az első tapasztalatai a gyakorlatban. Kedves, halk szavú lány, kerüli a konfliktust és szeretne jóban lenni mindenkivel. Napsugár, egészen, míg valaki nem akarja korlátozni vagy bezárni; jaj az illetőnek, ha egyszer felhergeli magát!

k1 k2 k3 k4 k5 k6 k7 k8 k9 k10 k11 k12 k13 k14

}{Sasha Brauß, közlegény

21 éves újonc lány, akinek mindene a nassolás. Amikor teheti, gyakran edzés közben is héjában sült krumplit, cipót majszol. Összeszedetlen, kajla, habajka a gyakorlótéren, azonban a stressz olyan mértékű adrenalinnal löki meg, hogy a harctéren ő lesz a legélesebb kés. Katonacsaládban nevelkedett, ezért választotta ezt a pályát. Bátyja, Luther Brauß Liverpoolban ezredes.

k1 k2 k3 k4 k5 k6 k7 k8 k9 k10 k11 k12 k13 k14

________________________________________

||   LIVERPOOL KATONAI AKADÉMIA   ||
......................................................................................

}{Aras Simkus, kadét

16 éves kadét a liverpooli akadémián. A bátyja, Ramunas, a bradfordi katonai táborban szolgál, mint tiszt. Bár Arast is eredetileg katonai pályára szánták, eddig mégsem járt akadémiára. Akkor váltott iskolát, amikor az apja megtudta, hogy meleg. Már az évnyitón összebarátkozott Normunddal, akivel azóta is legjobb barátok, Aras pedig, családi szokás szerint, titkon szerelmes belé. Múltbéli sérelmei miatt azonban mindent elkövet, hogy ez ne derüljön ki.

k1 k2 k3 k4 k5 k6 k7 k8

}{Normund Fjelstad, kadét

18 éves kadét a liverpool-i katonai akadémián, Aras osztálytársa. Norvég származású fiú. Aras szerint "nagyon kedves, bátor és ösztönző. Kicsit hangos, olykor túl nyers és szókimondó, de mindig csak jót akar..." Jól bírja a hideget, számára az enyhe, angol telek nevetség tárgya. Volt kint az afgán frontvonalon (2001-2014), ahol sok szörnyűséget tapasztalt. Nem is sejti, hogy Aras szerelmes belé. 

 

k1 k2

}{Earnest Tucker, kadét

- becézése: Earnie
- keresztnevének jelentése: csata (halálig tartó), komoly ügy
- vezetéknevének jelentése: kifárasztani, kifullasztani
- Arashoz hasonló módon őt is az apja iratta be, hogy magára szedjen egy kis hormont és két golyót
- az a fajta kadét, aki meg akarja védeni azt, ami fontos a számára, ezért drasztikus lépésekre is hajlandó, azonban nem mindig és nem minden úgy sikerül, ahogy azt eltervezi. 
- csapnivaló katona, de őrszemnek alapos és kiváló munkaerő
- képe miatt lehet, hogy íjász lesz... ?

k1 k2 k3 k4 k5 k6 k7<3 k8 k9

}{Renard Dubois, kadét

- becézése: esetleg Ren, de nem szereti
- keresztnevének jelentése: róka (renár)
- vezetéknevének jelentése: az erdőből (dubwháh)
- francia nemesi családból származik, de nem ismertek a céljai, a motivációja
- hideg és lekezelő mindenkivel, azt pedig egyenesen nem tűri, hogy hozzáérjenek. nem volt ám mindig ilyen beképzelt, de mióta felnyalta magát a családja az arisztikrata körbe, félti a helyét és a jólétét. nagyszülei még háborús migránsok, meglapult bűnösök (semmi más bűnük nincs, csak ami mindenkinek abban a korban - élelemlopás, menekülés, stb.)
- keresi azt a potenciális katonát, akihez társulhat (és aki esetleg elárulhatja később)
- jeleskedik a kiképzés minden területén

k1 k2 k3 k4 k5 k6 k7 k8 k9 k10

}{(Dmitry Rybak, hadnagy

- keresztnevének jelentése: elkötelezett valami iránt
- vezetéknevének jelentése: halász
- fehérorosz származású, húszas évei végén járó rangos katona, a kislányok kiképzőtisztje, az akadémia papírforma szerinti tulajdonosa
- nagy hangja van, és bár úgy tűnik, lazán veszi a kadétok kiképzését, ez valójában nem így van.
- a kiképzés egyes emelei helyett fontosabbnak tartja, hogy terepre vigye a pelenkásokat. gyakran rendez például pontokért terepen számháborúval egybekötött paintball csatákat
- ő is apuka (volt?), így aztán van egy atyáskodó oldala is, de elég ritkán jön elő
- iszik, dohányzik, ezek miatt szerelték le és döntöttek a kiképzés mellett 

k1 k2 k3 k4 k5 k6

}{Luther Brauß, ezredes

- Sasha bátyja, 25 éves
- elméletet oktat a kadétoknak, illetve gyakorlatot azoknak, akik továbbmennek a hadászat mechanikába torzult ága felé (okos vadászgépek, okos terepjárók, óriás robotok, stb.)
- harcolt a kosovo-i fronton (1998-1999), szintén harcra képzett robottal
- elég merev, nehezen lehet egy kis szórakozásra, ivászatra csábítani. nem érdeklik se a nők, se az alkohol, se a dohány

k1 k2

}{Sebastian McDowell, őrvezető

- 23 éves, végzős az akadémián
- szeretne ott maradni és tovább képezni magát kiképzőként
- ennek első lépcsőfoka, hogy segíti a kadétokat és újoncokat, valamint a kiképzők munkáját. Híreket szolgáltat a kölyköknek, informálja őket, viszi őket erre-arra, segít nekik ügyet intézni.
- ha az akadémia egy nagy család lenne, akkor ő olyan, mint egy bátyó: kedves, életvidám, segítőkész, laza, már-már túlzottan is. Toleránsnak tűnik, de elég hamar elpattan a türelme

k1 k2 k3 k4

}{Daniel, kadét

- húsz éves kadét, kiváló eredményekkel és képességekkel
- mindig, mindenben az élen jár, és a büszkesége nehezen viseli, ha valami elsőre nem megy tökéletesen, vagy ha valaki valamiben jobb nála
- a mecha-világ szerelmese, legerősebb szakterülete az elektronika és a szerelés, programozás, a robotok irányítása
- nagyon precíz, kötelességtudó, szabálykövető fiú, kissé túlzottan is. Szeret másokat kioktatni, ha nem tartják be a szabályt, és nagyon okoskodó. A lelkén viseli a tanulást és az akadémiát, szóval a lustákkal szemben nyers és heves
- lelkiismeretes, de távolságtartó fiú, strébersége miatt nem sokan kedvelik

k1 k2 k3 k4 k5 k6 k7 k8 k9

________________________________________

||   RENDFOKOZATOK   ||
......................................................................................

}{Őrvezető
}{Tizedes
}{Szakaszvezető
}{Őrmester
}{Zászlós
}{Hadnagy
}{Főhadnagy
}{Százados
}{Őrnagy
}{Alezredes
}{Ezredes
}{Dandártábornok
}{Vezérőrnagy
}{Altábornagy
}{Vezérezredes
}{Hadseregtábornok
}{Marsall

 
Mi vagyunk - máshol

Zetsubou no Kangoku, avagy a SEBAJ egyik spin-off játéka, ami két összeérő szál életét követi figyelemmel: az egyik egy akitai börtön, a másik pedig a Dangan ronpán alapuló, gyilkos játék körül forog. Érdekel? Nézz be!

Ao no Oukoku, avagy a SEBAJ egy alternatív szála, ami a vocaloid bandát gyökerestől áthelyezi egy általunk kitalált, középkori fantasy világba. A jól ismert vocaloidok mellett felbukkan számtalan új szereplő is.

Yukiguni, avagy az egyik leányoldalunk, mely egy teljesen különálló szálnak ad otthont. Wakkanai prefektúrában nem csak az idő zord, hanem az emberek többsége is. Vajon mi képes felolvasztani egy jéggé dermedt szívet?

Kiku no kaori leányoldalunk egy olyan Japánba kalauzol el bennünket, ahol az utolsó szamurájok egyetlen faluba tömörülnek össze, mert a császári hatalom felszámolja a földesurak hatalmát. De a krizantém illatát messzire viszi a szél...

Tamashii no kagayaki leányoldalunk egy reál alapoktól elrugaszkodott fantasy világba kalauzol el bennünket, ahol a holt lelkek kapnak egy második esélyt, hogy mestereik kezében fegyverként megóvják a világot a korcs lelkektől. 

Galéria, avagy egyetlen kattintással eljuthatsz az oldal képgalériájához, ahol a (főként) Saca és Dóri által készített, sebajos rajzokat tekintheted meg a Sebaj Gportal egy aloldalán.

 
Bradford katonai tábor
 
Senpai-ok
 
Ti vagytok

TI VAGYTOK
Barátok, partnerek, cserék

● bárkit kiteszünk
● leveszünk, ha lekerültünk
IKONRA VÁR: TakaaChan

SZABAD IKONOK: - 

 

Saca és Dóri szerepjátékos oldala.
Minden jog fenttartva (C) 2009-2016.


Készítsük el együtt a születési horoszkópodat, látogass el az oldalamra és nézd meg a részleteket. Szeretettel várlak!!!    *****    Adóbevallás 2018 ! 17SZJA - 1753any adónyilatkozat letöltés szja adóbevalláshoz    *****    Részletes személyiség és sors analízis, ajándék 3 év elõrejelzéssel,ingyenes konzultáció,ahol megbeszéljük a kérdéseid!    *****    BOOKISLAND -> A könyvek szigete, ahol ötletet kaphatsz egy jó könyvhöz <- BOOKISLAND    *****    Rendeld meg asztrológiai elemzésed,nagyon kedvezõ feltételekkel,találkozzunk az oldalamon és válassz a sok lehetõségbõl!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Adóbevallás 2018 sms, határidõ, nyomtatvány és tudnivalók itt    *****    AJÁNDÉKOZZ ASZTROLÓGIAI ELEMZÉST, SZÜLETÉSNAPRA IS SZÉP AJÁNDÉK!    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Szereted az animéket és mangákat? Megismernél egy új fansub csapatot? Akkor itt a helyed! A rókák várnak rád ;)    *****    Szeretnél saját lovat?De nem engedheted meg magadnak? Katt!Nevelj nálunk virtuálisan! Nevelj, tenyéssz versenyezz!    *****    EBERTIN: Kozmobiológia    *****    Megérkeztek az útvesztõk a Mesetárba! Kukkantsatok be egy kis ceruzakoptatásra - vagy egy jó mesére!    *****    Aktív Friss Ingatlanok Debrecenben lakások, házak, villák, telehelyek széles választéka Aktív Friss Ingatlanok Debrecen    *****    MARGOT ROBBIE MAGYARORSZÁG - ÉRTESÜLJ ELSÕ KÉZBÕL AZ OSCAR JELÖLT SZÍNÉSZNÕVEL KAPCSOLATOS HÍREKRÕL - MARGOT ROBBIE MO    *****    Újra elindult a Hungarian Super Mario Fan Club! Hírek, cikkek, érdekességek a Super Mario világából.    *****    Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha    *****    A Sortilegio sztárjainak új közös mexikói sorozata! Ha te is imádod Ana Brenda Contrerast és David Zepedat nézz be!    *****    Te is próbálsz bevételre szert tenni a portálodon? Lehet, hogy nem jelennek meg a hirdetéseid? Ne ess el a bevételedtõl!    *****    Avon vásárló vagy de unod, hogy a tanácsadód várat állandóan? Esetleg eltûnt? Az Õ kedvezményeit inkább te vlltanád be??